fredag 4 juli 2008

Fk backar

Socialförsäkringsminister Cristina Husmark Pehrsson skyller de problem som uppstått med tolkningen av de nya reglerna för sjuersättning enbart på försäkringskassan och gör sitt bästa för att framstå som den räddande ängeln som ordnar problemet.

Sanningen är att försäkringskassan bara agerat utifrån vad regeringen sagt och riksdagen beslutat om nu Socialförsäkringsminister Cristina Husmark Pehrsson inte klarar av med att kommunicera sin politiska vilja till de tjänstemän som skall omsätta den till praktik då bör hon kanske fundera på sin lämplighet för jobbet.

Troligtvis så har regeringen felbedömt opinionen även i denna fråga precis som de gjorde med FRA lagen, och nu gäller det att rädda det som räddas kan

Dagens Nyheter

Aftonbladet

1 kommentar:

Anonym sa...

Grundproblemet är politiskt: inkompetent styre. Innebörden av de nya sjukreglerna är ju att man helt enkelt FÖRBJUDER människor att bli kroniskt sjuka.

Man måste ha klart för sig, att vi ALLA hotas. Vemsomhelst, aldrig så kaxig och frisk i ungdomens dar, kan med åldern drabbas av en kronisk, invalidiserande sjukdom; så tänk nu efter FÖRE!

https://www.themonastery.org/credentials/ordination-certificate-TGFycyBCZXJnbHVuZF4wNS8wMy8yMDA5XmxhcmdlXmZyZWVe.jpg