måndag 8 september 2008

S går åt höger

Nu börjar det komma ut lite konkreta förslag från socialdemokraterna om vad de vill göra, och tyvärr så visar det sig att de mer eller mindre rakt av accepterar den av alliansen förda politiken när det gäller våra trygghetssystem.

Att socialdemokraterna skulle vara ett alternativ till alliansens politik börjar nu mera verka som ett skämt när de ställer sig på exakt samma fot som alliansen. Detta är inte vad de socialdemokratiska väljarna hade förväntat sig på långa vägar.

Om socialdemokraterna fortsätter att ta över alliansens politik så är det inte längre så säkert hur det kommer att gå i nästa val.

Det börjar bli dags att kanske starta ett nytt parti i Sverige ett parti som står för en verkligt rättvis och humanistisk politik, ett parti som ser till medborgarnas bästa och inte bara söker makt för maktens egen skull.

Svenska Dagbladet

2 kommentarer:

Mats Ceder sa...

Det är märkligt att ni kommunister är så maniskt rädda för att ställa krav på människor. Vad är det för fel att med olika incitament uppmuntra människor till att vara aktiva till skillnad från att vara passiva bidragstagare. Du och de dina trampar runt i en Musse Pigg-värld som är så långt från mänskliga behov man kan komma. Det är för fan självklart att människor mår bra av att delta i något istället för att lämnas i glömska. Det är bedrövligt att läsa dina konservativa och gammelkommunistiska floskler. När ni har vuxit upp är ni välkomna till verkligheten!

Anonym sa...

Där det finns möjligheter, utrymme att växa, stor personlig frihet och tillåtelse att misslyckas och försöka igen, skapar aktiva innovativa och kraftfulla människor.Kravmentaliteten är ett superkonservativt synsätt som enbart bestå av att vissa ska ha rätten att ställa krav medan de som ställer kraven själva slipper ha några krav att leva upp till.

https://www.themonastery.org/credentials/ordination-certificate-TGFycyBCZXJnbHVuZF4wNS8wMy8yMDA5XmxhcmdlXmZyZWVe.jpg