tisdag 19 augusti 2008

Afa klart ickedemokratisk faschistorganisation

Att Antifascistisk aktion (Afa) tar lätt på de lagar och regler som gäller i ett demokratiskt samhälle är inte någon nyhet. Att de däremot anser sig så säkra på att kunna göra vad som helst så dom med affischer utlyser en belöning för att misshandla en namngiven nazist är däremot något nytt.

Afa är en organisation som passar in i ett demokratiskt samhälle lika lite som de högerextrema organisationer dom säger sig bekämpa, båda sidorna är precis lika när det gäller att använda sig av ickedemokratiska metoder och rena gangsterfasoner för att få fram sitt budskap. Båda sidor anser ju uppenbarligen att det är rätt att misshandla sina politiska motståndare. Undrar vem som blir först med att utfärda en belöning för en dödad politisk motståndare

Att öppet erbjuda en belöning för att misshandla en person visar bara Afas inställning till våld mot oliktänkande, detta kommer ju nu att utredas av polisen i Uppsala och SÄPO, anmälan gäller anstiftan till grov misshandel. Frågan är om inte Afa med denna affisch har lyckats göra sig själva till en terrororganisation.

Jag bara väntar på att Sveriges alla vänsterpolitiker nu skall rusa ut och börja försvara Afa och dess metoder.

Svenska Dagbladet

Dagen

Aftonbladet

4 kommentarer:

Anonym sa...

http://seeyouinhell.wordpress.com/2007/08/07/militant-antifascism-och-en-utmaning-om-det-vanligaste-missforstandet/

nicklas eriksson sa...

En fråga bara: har Sveriges "vänsterpolitker" NÅGONSIN gjort det?

Anonym sa...

Ett tips från mig till dig är att ta reda på vad fascism är.

Ett till tips till dig är att sätta in våldet i en kontext. Är våld alltid fel hoppas jag du är emot snuten och oxfilé också.

Anonym sa...

om någon knackar en nasse idag så slipper kanske jag bli nerslagen och sprayad med tårgasspray imorgon. har du aldrig fått spö av nassar har du ingen rätt att uttala dig.

https://www.themonastery.org/credentials/ordination-certificate-TGFycyBCZXJnbHVuZF4wNS8wMy8yMDA5XmxhcmdlXmZyZWVe.jpg