tisdag 21 oktober 2008

Naturligt är bäst

Varför raka könet, är det för att uppfylla ytterligare skapat ideal eller kan det finnas andra vettiga orsaker.

Att raka könet är ju idag något som blivit mycket vanligt och ärligt talat så förstår jag inte meningen med det, ett totalt rakat kön är precis lika intressant som ett orakat det är ju inte håret som är det intressanta. Fast egentligen så ser nog jag hellre en liten hårtofs där nere i stället för någonting som ser ut som ett barn, jag vill att kvinnan skall se ut som en kvinna och då ingår hår på könet.

Sen att man ansar och klipper det är väl en annan sak.

Att håret också faktiskt finns där nere av en orsak är det många som glömmer bort, det skapar lite ventilation så att säga eftersom det skapar små luftfickor.

Att det sen ökar risken för sjukdomar med ett rakat kön som kondylom var något nytt för mig men det låter troligt eftersom det kan så lätt bli pyttesmå sår när man rakar. Något som jag vet är vanligare är att ett rakat kön blir betydligt mera känsligt för hårsäcksinflamationer med ibland stora finnar som följd och det är inte heller så trevligt.

Nej det bästa är nog att man accepterar det utseende som man fått av naturen både när det gäller hår på olika ställen som utseendet i övrigt.

Aftonbladet

1 kommentar:

Anonym sa...

Du säger emot dig själv:
"Fast egentligen så ser nog jag hellre en liten hårtofs där nere i stället för någonting som ser ut som ett barn".

Som naturlig kvinna har man inte "en liten tofs". Man har en behåring som täcker hela venusberget och mellan benen på yttre blygläpparna, och runtomkring. Man har inte en liten buske. Hur mycket man än klipper.

https://www.themonastery.org/credentials/ordination-certificate-TGFycyBCZXJnbHVuZF4wNS8wMy8yMDA5XmxhcmdlXmZyZWVe.jpg