onsdag 8 oktober 2008

Nygamla satsningar

Tv4 och SvT satsar nu på att bekämpa varandra med alla medel. Tyvärr så är det så att inget i deras satsningar känns direkt nytt och fräscht, känslan är mera åt att de tagit fram gamla unkna idéer och förpackat dom i ny förpackning.

Att Tv4 tänker börja sända allsången från Liseberg med Lotta Engberg är föga förvånande det som möjligtvis kan vara förvånande är att det tagit så lång tid för någon kanal att inse den allsångens potential.

SvTs nya satsning där olika idrottsmän skall tävla om vem som är mesta mästaren är allt annat än nytt. Minnesgoda tittare kommer säkert ihåg programmet superstars som sändes någon gång på 70-talet om inte jag minns fel, Det programmet är alltså ett gammalt koncept i ny förpackning.

När man läser om de satsningar som göras av de stora kanalerna så blir man nästan mörkrädd över bristen på kvalité. Det är nu inte så underligt att kanaler som Tv8, AxessTv och de olika rena faktakanaler som finns ökar sina tittarskaror dagligen.

Det finns ju många tittare som gärna vill ha någonting som mjukt masserar hjärnan på kvällen och inte bara är totalt fördummande vilket tyvärr de flesta av de stora satsningarna är.

Aftonbladet här, här samt här

Inga kommentarer:

https://www.themonastery.org/credentials/ordination-certificate-TGFycyBCZXJnbHVuZF4wNS8wMy8yMDA5XmxhcmdlXmZyZWVe.jpg