fredag 24 oktober 2008

Vad tycker egentligen Nyamko Sabuni

2009 års schlagerbiljetter släpptes i morse. Biljetterna till finalen i Globen den 14 mars sålde slut bara på 20 minuter. Och som det ser ut så verkar alla ha fått de biljetter de ville ha.

Är det så är allting bra men jag tror nog att det även nu kommer at finnas stora mängder biljetter ute på svarta börsen för jag tror inte svarta börshajarna låter ett sådant här tillfälle till förtjänst gå de ur händerna.

Nu har även politikerna börjat reagera. Bollen ligger nu helt i händerna på regeringen eftersom den allmänna motionstiden gått ut så oppositionen kan inget göra förrän om ett år när det gäller att lyfta upp frågan på riksdagens bord.

Och huruvida vår konsumentminister ämnar göra någonting är tveksamt eftersom det är Integrations och jämställdhetsminister Nyamko Sabuni (fp) som har hand om de frågorna och där verkar intresset vara minst sagt ljumt för dessa frågor. Det enda som kommit ut från det hållet är att hon via sin pressekreterare hälsat att hon inte tänker kommentera frågan.

Jag kan bara toka det på ett enda sätt och det är att hon inte ämnar göra någonting utan är helt nöjd med situationen, att säga som hennes pressekreterare Yoav Bartal att de tittar på frågan är nu inte tillräckligt som uttalande. Jag vill veta vad den för konsumentfrågor ansvarige ministern anser om denna svarta börshandel.

Fram till dess att ett sådant besked kommit så utgår jag från att hon stöder svartabörshajarna

Aftonbladet

Aftonbladet

1 kommentar:

Anonym sa...

Som moderat hoppas jag att de socialdemokratiska riksdagsledamöterna ägnar mycket tid åt denna fråga. De får gärna åka på konferenser, sitta i långa sammanträden, besöka biljettkontor och skriva långa utredningar. Under tiden kan regeringen ägna sig åt att göra Sverige bättre och bättre.

https://www.themonastery.org/credentials/ordination-certificate-TGFycyBCZXJnbHVuZF4wNS8wMy8yMDA5XmxhcmdlXmZyZWVe.jpg