fredag 24 oktober 2008

Migrationsverket hot mot demokratin

Att migrationsverket är en styggelse bland svenska myndigheter det visste vi redan om, men att de dessutom anser sig kunna ha en egen utrikespolitik det var faktiskt något nytt.

Inför Mölndals tingsrätt så har företrädare för migrationsverket hävdat att Hamas är en befrielseorganisation, någonting som är unikt för migrationsverket.

Hamas är av både den svenska regeringen likväl som av EU klassat som en terroristorganisation och det är den uppfattningen som migrationsverket skall ha och ingen annan.

Om en enskild myndighet börjar ha egna politiska bedömningar så är hela vårt demokratiska system satt ur spel och det är hög tid att regeringen agerar mot denna myndighet.

Upprinnelsen till det hela var att en anställd på migrationsverket avskedades eftersom han privat hade uttryckt en positiv attityd mot Israel.

Men med tanke på hur migrationsverket sköter sig så är inte detta agerande någonting som förvånar mig för ju mer man får reda på om migrationsverket så framstår den myndigheten som en cancersvulst i det svenska samhället som måste opereras bort omedelbart

Dagen

1 kommentar:

Johan sa...

Tack för ett ovanligt bra inlägg!
Trevlig helg.

https://www.themonastery.org/credentials/ordination-certificate-TGFycyBCZXJnbHVuZF4wNS8wMy8yMDA5XmxhcmdlXmZyZWVe.jpg