torsdag 19 augusti 2010

Brutit mot 11e budet

2 socialdemokrater som kandiderar till fullmäktige i sina hemkommuner har ertappats med prostituerade i en av LO ägd lägenhet.

Upprördheten inom socialdemokratin är nu stor över detta och fördömandena faller stridare än ett svenskt ösregn.

Att dessa två blev ertappade med byxorna nere är det väl inget att tveka om för det var ju precis det som hände.

Men är det dom gjort så hemskt som alla kommentarer ger sken av jag vet inte, jag stöder inte det dom gjort men när man läser kommentarerna så verkar det vara i socialdemokraternas värld likställt med mord, i alla fall när det gäller upprördhet, vetefan förresten om inte ett mord skulle frambringa mindre med upprörda kommentarer.

Jag tror att upprördheten mera kommer sig av att de faktiskt brutit mot 11e budet- Du skola icke åka dit

Det heter ju att vi skall välja representanter som representerar svenska befolkningen, det är något som jag blir full i skratt när jag hör för sanningen att säga så inte är blandningen av politiker i Sverige representativt för befolkningen i stort.

För att vara lämplig som politiker skall du ja förutom att tro att du själv vet bäst och att ingen annan begriper ett jota, vara en ren ängel du får aldrig ha gjort minsta lilla misstag i livet. Att ha betalningsanmärkningar diskvalificerar dig direkt som politiker trots att det är närmare en miljon svenskar som har sådana, att vara alkoholist diskvalificerar dig om du inte är kvinna och ledare för vänsterpartiet, att någon gång ha gjort något som man blivit straffad för diskvalificerar dig.

Detta är kravet på hur en politiker i Sverige skall se ut, inga betalningasnmärkningar, får aldrig varit sjuk längre tid än max en vecka, aldrig blivit straffad inte en fått en parkeringsbot, ha ett välordnat familjeliv med helt fru och två barn, villa och Volvo

Det ger inte ett representativt parlament oavsett på vilken nivå det är, vi är alla människor med fel och brister och om inte de med några former av brister får göra sin stämma hörd så blir det inte en representativ demokrati vi har i bästa fall så har vi en elitstyrd demokrati.

DN
SvD
Expressen
Aftonbladet

Inga kommentarer:

https://www.themonastery.org/credentials/ordination-certificate-TGFycyBCZXJnbHVuZF4wNS8wMy8yMDA5XmxhcmdlXmZyZWVe.jpg