tisdag 17 augusti 2010

Nygamla moderatlögner

Fredrik Reinfeldt hävdar att vi i Sverige lever längst och är friskast i världen, det är en sanning med modifikation om jag skall vara snäll på ren svenska heter det en ren lögn.

Varför ljuger då eller skall vi säga skönmålar Reinfeldt sanningen.

En förklaring ligger i hans bottenideologi som inte har ändrats ett enda dugg sedan han som liten spoling gick till sitt första MUF möte. Att solidariskt ställa upp för varandra har aldrig varit en moderat politik och kommer aldrig att bli det oavsett hur de packar om budskapet.

Reinfeldt får det att låta som om alla som är sjuka i Sverige är halvkriminella och därför bör straffas, det är arbetslinjen som gäller alla skall arbeta så att några kan bli ännu rikare, det är nog så han menar.

Vad han inte förstår är att det ibland alla dessa människor finna mängder ja nästan alla som faktiskt inte vill något hellre än att kunna vara friska och kunna gå till ett arbete.

Nya moderater jag har sagt det förut och säger det igen det finns inget nytt i dessa moderater snarare så att de skulle döpa om sitt parti till nygammalt för den politik som Reinfeldt i praktiken för skulle de gamla högerpartisterna med Yngve Holmberg i spetsen ha varit stolta över.

Reinfeldt har varit så duktig att ändra sitt parti till det nya att många så kallade gammelmoderater som de nu heter söker sig till andra partier socialdemokraterna till exempel. Det är ganska intressant att prata med socialdemokrater och få klart för sig att de en gång i tiden var medlemmar i moderaterna. rekordet var på en liten socialdemokratisk lokalförening där det av cirka 15 medlemmar fanns tre som gått från moderaterna till sossarna.

Det är beklämmande att se hur många människor går på och accepterar Reinfeldts sköt dig själv och skit i andra politik. Om det fanns lite mod i Reinfeldt så skulle han klargöra på ett tydligt sätt vad det är han egentligen vill uppnå, nu upptäcker folk det alldeles för sent och då har alla redan accepterat det.

Jag kommer aldrig att acceptera ett samhälle som inte solidariskt kan ta ansvar för de sjuka och svaga

DN

Inga kommentarer:

https://www.themonastery.org/credentials/ordination-certificate-TGFycyBCZXJnbHVuZF4wNS8wMy8yMDA5XmxhcmdlXmZyZWVe.jpg