söndag 31 augusti 2008

Design Ernst

Ernst Kirchsteiger lanserar nu en egen serie kökstillbehör ja i alla fall en liten serie med 4 olika grunkor tillverkade i gjutjärn, ett alldeles förträffligt material för gratängformar och grytor.

Bland annat så lanseras en fyrkantig form som passar alldeles utmärkt att göra lasagne i, egentligen så borde alla formar man gör lasagne i vara fyrkantiga eftersom oavsett vilken typ av plattor man köper så är de tillverkade med hörn. Den formen kommer att göra livet lättare för mången lasagne lasagne älskare, eftersom det inte på väldigt länge funnits en fyrkantig ugnsform att få tag i.

Jag har sett att en del tycker att en fyrkantig form är svår att diska men i mitt tycke så är det inte någon större skillnad på om formen är rund eller fyrkantig när den skall diskas, lägg den en halvtimme i blöt först så går det mycket lättare sen.

Ernst Kirchsteiger säger sig nu vilja arbeta med textil men jag skulle gärna se att han fortsatte att utveckla kökstillbehör i gjutjärn lite till eftersom det ger en sådan härlig rustik känsla när man lagar mat i det och serverar ur det. Jag tror att vi skulle kunna få se en hel del intressanta saker både snygga och funktionella om Ernst Kirchsteiger fortsatte.

Aftonbladet

Inga kommentarer:

https://www.themonastery.org/credentials/ordination-certificate-TGFycyBCZXJnbHVuZF4wNS8wMy8yMDA5XmxhcmdlXmZyZWVe.jpg