torsdag 11 september 2008

23 000 Big Mac låter lite trist

Don Gorske, 54, ätit mer än 23 000 ”Big Mac”, en sak den mannen är förtjust i den hamburgaren. Visst Big Mac är en jädrigt god hamburgare men inte så god att jag skulle vilja ha den varje dag och dessutom 2 stycken per dag. Det finns många andra ännu godare alternativ.

Det som är intressant är att trots detta ivriga ätande av McDonalds flaggskepp så har det inte haft några effekter på hans midjemått vilket kan förklaras av att han bara äter hamburgaren och låter bli läsken och pommesen.

Denna nyhet känns lite som ett reklamtricks för McDonalds så jag tänkte passa på att slå ett slag för det som jag anser är den godaste hamburgare man kan få tag i nämligen den vanliga hederliga 150 grammaren i ett klassisk svenskt gatukök, ät den med ost senap ketchup, sallad, dressing och rå lök, vill ni gotta till den lite extra så be om en klick räksallad på den. Detta blir en hamburgare som när den äts precis nygjord är betydligt godare än McDonalds ofta varmhållna burgare.

Men varför ta mitt råd prova er igenom de olika hamburgerrestaurangerna och gatuköken så ni hittar er favorit och jag törs nästan garantera att det inte blir Big Mac

Aftonbladet

1 kommentar:

mrarboc sa...

Nej, senap och ketchup har inget på en ostburgare att göra.

https://www.themonastery.org/credentials/ordination-certificate-TGFycyBCZXJnbHVuZF4wNS8wMy8yMDA5XmxhcmdlXmZyZWVe.jpg