söndag 14 september 2008

Behövlig höjning

DN har idag en artikel som jag inte blir klok på vart de vill komma med . De rapporterar i indignerade ordalag att nu så höjs garantipensionen samt sjuk och föräldrapenningen och att höjningen blir lite större än vad den varit de senaste åren skylls på SCB.

För att komma ifråga för att få del av dessa höjningar så gäller det att man ligger på de absolut lägsta ersättningsnivåerna som finns i systemen. Är det någon som med gott samvete säga att det är fel att dessa människor får en aning mera pengar att röra sig med, fast mera pengar att röra sig med är en sanning med modifikation för d höjningar som det handlar om äts ganska snabbt upp av prishöjningarna på livsmedel och boende som kommer.

Sammantaget blir det nog trots allt så att de sämst ställda bara kommer att få det ännu sämre ställt och det är klart i några ögon så sticker det väl att inte alla resurser i samhället går till de som redan har allt.

Med den här höjningen så kanske det dröjer för länge för vissa innan de sjuka och gamla dött bort så att det totalt egotrippade samhället kan införas

Dagens Nyheter

Dagens Nyheter

Inga kommentarer:

https://www.themonastery.org/credentials/ordination-certificate-TGFycyBCZXJnbHVuZF4wNS8wMy8yMDA5XmxhcmdlXmZyZWVe.jpg