onsdag 10 september 2008

Goggles nya

Googles pinfärska webbläsare Google Chrome finns nu ute i en betaversion för den som vill prova och det är bra att det kommer flera olika webbläsare så att det finns en möjlighet att välja den man själv gillar bäst,

Problemet med Goggles nya webbläsare är just att den är så ny så att den fortfarande är full med buggar och säkerhetsbrister, vilket iofs är det som en betaversion skall ta reda på innan den släpps på allvar.

Många säkerhetsexperter varnar nu vanliga användare från att börja använda denna läsare alldeles för fort, dom rekommenderar att man väntar några veckor, ett bra råd till oss vanliga dataanvändare som inte är så där jättehemma på tekniken.

Oavsett vilken form av program det är så är det alltid bra att vänta lite och låta någon annan prova först innan man själva skaffar sig det, det kan vara lite tråkigt att vänta men det är oftast värt väntan i form av minskade problem.

Mitt amatörråd till andra amatörer vänta med nya program och låt dom som är kunnigare fört prova dom och hitta felen. Sen är ju en bra brandvägg och ett virusskydd inte någon dum ide att skaffa om man inte har det.

Svenska Dagbladet

1 kommentar:

Anonym sa...

Så onödigt att skriva precis samm som SvD säger i sin artikel. Varför vill någon läsa det en gång till?

https://www.themonastery.org/credentials/ordination-certificate-TGFycyBCZXJnbHVuZF4wNS8wMy8yMDA5XmxhcmdlXmZyZWVe.jpg