onsdag 17 september 2008

Sverige är olika

Jag bara måste peka ut denna händelse för er.

Kalix kommun har nu fått sin första rulltrappa installerad, samtidigt som man drar på smilbanden åt den nyheten som storstadsbo så kommer jag at tänka på att det faktiskt är så största delarna av Sverige ser ut.

Gallerichefen, Eva Ljungqvist säger att om det finns någon som inte åkt rulltrappa ännu så skall den få åka först och sen bli bjuden på lunch. Det är nog stor risk att hon faktiskt får bjuda på den där lunchen, för jag anar att det någonstans finns någon som aldrig åkt rulltrappa förr.

Detta visar bara tycker jag hur olika vardagen ser ut i olika delar av Sverige.

Dagens Nyheter

3 kommentarer:

Termo sa...

Kul grej. Det man undrar är hur firman som gör rulltrappor överlever.

Carl sa...

Postat av: Carl
Expo är en indokriniorganisation styrd av Sossarna. makteliten i Sverige strävar efter att bli rika och få karriärmöjligheter i EU. se bara på Göran Persson och anitra hon tar ut över 30 Miljoner i Pension, göran fixar konsultjobb åt sig med dom kontakter han fått via jobbet och lobbar nu för en ryskgasledning arvode 2 Miljoner om året. vad får solidariska skattebetalare jo 5000 kr efter skatt som garantipension. inte heller invandrare har det bra och nu vill Alliansen OCH Sossarna ta hit arbetare utanför EU som skall jobba för svältlöner och illegala utlänningar döps om till papperslösa och skall få fortsätta jobba svart för de rika även sossar. VAD gör de mot de hederliga som upptäckt och är emot galenskapen. JO kalla dom för rasister och använd hela lagstiftningen och mänskliga rättighetgrejen mot kritiker så de kan tystas.
Folk i andra länder lockas till Europa för drömmen om ett bättre liv de flesta blir utnyttjade och nån enstaka kan lyckas. DU som läser detta gå inte på maktelitens bluff. ställ frågor till din närmsta kommunalpolitiker. din kommun har faktist inte råd att försörja alla nya som vill bo där du bor. det finns inte jobb och bostad till alla och kommunensbudget MÅSTE gå ihop och besparingar görs på de svagas bekostnad. alldrig att kommunalråd sänker sin lön alldrig att riksdagsledamöter sänker sin lön heller. men DU får känna på sämre tider, tro mig. partier som är emot okonrolerad invandring är INTE rasister de är förnuftiga för de vet att det blir dom som får betala med sämrelevnadsvilkor. vem tror att wanja lundby-widen skulle sänka sina löneökningar på 4 Miljoner nä det är vårdbiträden i vården som betala med låga löner. fotfolket kommer inte få det bättre. vi är på väg att få ett Amerikanskt samhälle. och Sossar och Allians är livrädda för att Svenska folket skall kunna rösta in nya partier som står på din och min sida . VAKNA UPP och TÄNK EFTER innan du sprider maktelitens propaganda bara några få kommer bli gynnade av maktelitens famn och du blir inte en av dom, tro mig

Mikaela sa...

Massa barn lär ju få lunch i alla fall!

https://www.themonastery.org/credentials/ordination-certificate-TGFycyBCZXJnbHVuZF4wNS8wMy8yMDA5XmxhcmdlXmZyZWVe.jpg