fredag 24 oktober 2008

Oacceptabelt beteende

Törnströmska gymnasiet i Karlskrona har problem, stora problem till och med. Ett gäng unga killar ägnar sig åt att sextrakassera tjejerna i skolan, ett beteende som är fullständigt oacceptabelt.

Detta är precis en sådan sak som en kameraövervakning i skolan kan sätta stopp för samt att underlätta identifiering av de som är skyldiga. Får vi göra så i Sverige, nej det får vi inte det har datainspektionen bestämt som sagt att skolor inte får kameraövervakas för det kan kränka den personliga integriteten.

För vem kränks den personliga integriteten mest hos de tjejer som blir utsatta för alla möjliga sexuella påhopp eller hos de som utför dessa på hopp om de identifieras och får stå till svars för sina handlingar.

Man kan ju dessutom undra vad det är för syn på kvinnor som råder hos dessa unga killar som ägnar sig åt detta, vad har de fått för uppfostran som lärt dessa att det är okej att kalla en tjej hora. Svaren på den frågan är inte så svår att komma fram till om man funderar en stund.

Hur skall vi då komma tillrätta med problemen på Törnströmska gymnasiet i Karlskrona och alla andra skolor som lider av samma problematik. En första åtgärd är att se till att de som utför dessa handlingar blir identifierade och får ta sina straff.

En andra åtgärd är att se till att de regler som finns för hur man skall uppföra sig efterlevs och att dessa regler bygger på att visa respekt för alla andra, även för kvinnor.

Men tyvärr så vet de som håller på att trakassera tjejerna mycket väl om att några egentliga straff kommer de inte att få eftersom det svenska samhället har varit och är allt för slappt mot just dessa individer.

Vi måste återskapa den svenska värdegrund som en gång i tiden fanns

Dagens Nyheter

Svenska Dagbladet

4 kommentarer:

Anonym sa...

Den medeltida kulturen sprider sig i Sverige

Faster Sven sa...

1: Stoppa inflödet av kvinnoförtryckarkulturer.

2: Möjliggör återkallande av svenskt medborgarskap.

3: Sänk straffmynighetsåldern till tretton år.

4: Livstidsutvisa ovillkorligen vid vålds- och sexualbrott, även om förövaren är ung.

5: Registrera de utvisade biometriskt, så att de kan förhindras att återvända under ny identitet.

Anonym sa...

Faster Sven,

Det krävs betydligt kraftfullare åtgärder än så:

1 Inte bara möjliggör utan återkalla omgående ALLA medborgarskap som beviljats efter 1970 och de personernas avfödas medborgarskap.

2 Låt HM:s Kungliga Flygvapen flyga sina Herkules och C3 i skytteltrafik till Bagram med biomassan.

Anonym sa...

Jag tycker att vi avskaffar demokratin och inför en envåldshärskare till makten Vi skaffar fram en liknade person som Adolf, Stalin, Saddam Hussein eller likn. Allt var lugnt och skönt, ingen vågade säga halvsju. Då slipper vi en massa skit som bråkar. De är redan avrättade innan de ens var påtänkta.

https://www.themonastery.org/credentials/ordination-certificate-TGFycyBCZXJnbHVuZF4wNS8wMy8yMDA5XmxhcmdlXmZyZWVe.jpg