lördag 11 oktober 2008

Palin Obamas bästa kort

Sarah Palin som först verkade vara rena vallokomotivet för John McCains presidentkampanj kan nu i stället fungera som en slaktmask för hans möjligheter att bli USA:s nästa president.

Detta efter att Alaskas Justitieutskott slagit fast att hon missbrukade sin makt som guvernör när hon fick en före detta svåger sparkade från poliskåren.

Detta är kvinnan som om allt går fel kan bli president i USA och då sitta med fingret på knappen till ett kärnvapenanfall mot Ryssland.

Inte ens amerikanska väljare kan vara så dumma att de ger en person som bedriver avancerad svågerpolitik och bara väntar på en chans att starta upp ett storkrig chansen att ens komma i närheten av den makt som hon nu så hett kämpar för att få.

Det som är tråkigt med Palin är att hon totalt tar bort fokus från det som det amerikanska presidentvalet egentligen borde handla om, vilket är till stor nackdel för McCain. Som det är just nu så måste nästan Obamas bästa vapen i kampen för att bli USA:s nästa president vara Sarah Palin.

Dagens Nyheter

Svenska Dagbladet

Aftonbladet

1 kommentar:

Max, twodays.se sa...

Herregud!
Kan detta vara spiken i kistan för McCain och Palin? Hoppas det.

https://www.themonastery.org/credentials/ordination-certificate-TGFycyBCZXJnbHVuZF4wNS8wMy8yMDA5XmxhcmdlXmZyZWVe.jpg