måndag 13 oktober 2008

Svagt av McDonalds

Hamburgerjätten McDonalds slutar stödja homosexuellas sak i USA efter en fem månader lång bojkott från grupper som värnar om familjen som samhällets grund, Det är den amerikanska organisationen AFA som stått bakom blockaden AFA i det här sammanhanget skall uttydas American Family Association.

Att McDonalds nu viker sig för deras bojkott är tragiskt eftersom den organisationen inte vill att alla människor skall behandlas likvärdigt, den sexuella läggningen skall inte vara det avgörande för hur någon behandlas, utan alla människor skall behandlas på exakt samma sätt.

Det är trist att ett företag som McDonalds inte på ett tydligare sätt vågar stå upp för de mänskliga rättigheterna utan viker ner sig för den kristna tokhögerns härjningar.

Det är nästan så att man börjar fundera på om det inte är dags för en motbojkott mot McDonalds som kräver att dom skall stå upp för mänskliga rättigheter och alla människors lika värde och rätt till lycka.

Dagen

7 kommentarer:

Anonym sa...

STARKT av McDonalds, att dom vågar stå upp för sin neutralitet i frågan..Bögarna behöver visserligen stöd, men psykologisk sådan..

Hato sa...

Homofob

Det verkar som att det är du som behöver psykologiskt stöd.

Anonym sa...

Heterofob.

McDonald's gjorde rätt och är neutrala.

Hato sa...

Anonym

Var vänlig att förklara vad du har emot homosexuella, liksom varför du uppenbarligen tycker att de homosexuella rättigheter, inte är en viktig fråga. ("Argument" som att bögar är äckliga räknas inte.)

Sedan, hur kan du påstå att det är starkt av McDonalds att stå upp för sin neutralitet(?)när de uppenbarligen har gett vika efter påtryckningar?

Förklara denna motsägelsefulla mening för mig.

Anonym sa...

Ska man förhålla sig neutral till nazister som förtrycker judar också?

Anonym sa...

"Ska man förhålla sig neutral till nazister som förtrycker judar också?"

Är det ditt svar på vad har du emot homosexuella? Att homosexuella som kämpar för att bli lika behandlade i samhället, kan jämställas med nazister (Bögar) som förtrycker judar? (Kristna o kristna värderingar.)

Jag saknar ord... Tror du verkligen på det själv?

Du svarade inte på min andra fråga. Hur kan du påstå att det är starkt av McDonalds att ge vika för påtryckningar? Även om du anser att det var fel sak som de stod för från början.

Svara mig på detta.

Hato sa...

Rättelse: Glömde mitt namn i det tidigare inlägget...

https://www.themonastery.org/credentials/ordination-certificate-TGFycyBCZXJnbHVuZF4wNS8wMy8yMDA5XmxhcmdlXmZyZWVe.jpg