tisdag 17 augusti 2010

Bevis för det som inte existerar

Heterohat det existerar inte i HBTQ sfären hävdar nästan alla människor som kämpar med att vara politiskt korrekta.

När jag idag hittade ledaren i SvD så trodde jag först att det vara ett försenat aprilskämt men förstod ganska snart att så inte var fallet.

Faktum är att den 28e Augusti så firas heterohatets dag i Göteborg, arrangerat av Göteborgs qeerinstitut .

Detta hat eldas på genom en total rappakalja av vänsterargument där det på programsidan klart och tydligt står att parlamentarismen är en av fienderna, vad är alternativet till parlamentarism, som jag ser det finns det bara ett alternativ och det är diktatur om det i detta fallet skall vara en vänsterdiktatur eller en diktatur som bygger på sexuell läggning förstår jag inte.

Att hata homosexuella eller HBTQ människor ses i Sverige som något fult men att hata heterosexuella är tydligen helt okej.

Jag bara undrar hur det står till i huvudet på de som stöder en sådan aktion. Skulle vara mycket intressant att veta hur mycket i statliga och kommunala bidrag som betalats ut till detta i jämställdhetens namn.

En sådan här dag gör inte mycket nytta för HBTQ personer i Sverige snarare tvärtom den gör oerhörd skada eftersom resonemanget blir kan dom hata oss så kan vi hata dom.

Ett samhälle där hatet styr är någonting som alla bör ta avstånd ifrån jag gör det i alla fall

2 kommentarer:

heterohatare sa...

För information: Det här arrangemanget tar inte emot ett öre i bidrag från vare sig stat, kommun eller landsting/region.

LasseB sa...

Arrangemanget som sådant tar inte emot något stöd men hur är det med arrangören Göteborgs Queerinstitut

https://www.themonastery.org/credentials/ordination-certificate-TGFycyBCZXJnbHVuZF4wNS8wMy8yMDA5XmxhcmdlXmZyZWVe.jpg